Translate

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΠΑΜΕ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ?????

ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ....
 
 










 






 
 
 




Πέννυ: "Η λεοπάρδαλη, η οποία ζει στην Αφρική, στην Ασία και στην Αμερική, είναι ζώο εξαιρετικά ευέλικτο, θαρραλέο και αιμοβόρο.Αναρριχάται εύκολα στα δέντρα, στα φυλλώματα των οποίων κρύβεται για να επιτεθεί στη λεία της. Είναι ζώο πολύ επικίνδυνο."



Δομηνίκη: "Η τίγρη είναι το μεγαλύτερο αιλουροειδές του κόσμου. Τα περισσότερα είδη της ζουν σε δάση. Φτάνει σε βάρος τα 300 κιλά. Οι τίγρεις είναι πολύ καλοί κολυμβητές και τα δυνατά νύχια τους βοηθούν να σκαρφαλώνουν σε δέντρα. Είναι μοναχικά ζώα, μερικές φορές όμως τα αρσενικά μένουν και τρέφονται μαζί με τα θηλυκά και τα μικρά τους. Το θηλυκό γεννά δύο με τρία μικρά μετά από κύηση 3,5 μηνών. Ζει έως και 16 χρόνια στη φύση, αλλά πολύ περισσότερο κάτω από την ανθρώπινη φροντίδα.
Εγώ αγαπώ πολύ τις τίγρεις, γιατί είναι πολύ όμορφες. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου ζώα, που ανήκει στα αιλουροειδή, όπως και οι γάτες".


 
Πέννυ: "Ο Δράκος του Κόμοντο έχει τέσσερα πόδια και μεγαλούτσικο κεφαλάκι. Έχει μακριά και πολύ στενή κίτρινη γλωσσίτσα και μεγάλα νύχια. Το δέρμα του καλύπτεται από λέπια. Είναι μια μεγάλη σαύρα που κατοικεί στην Ινδονησία. Είναι η μεγαλύτερη σαύρα του κόσμου που μπορεί να φτάσει τα 3 μέτρα. Είναι επικίνδυνος γιατί επιτίθεται και καταβροχθίζει όλα τα ζωντανά εκτός από τα ζουζούνια. Καταβροχθίζει οποιοδήποτε είδος κρέατος. Κυνηγάει και στήνει ενέδρες σ' όλα τα ζώα. το σάλιο του είναι θανατηφόρο. Δεν μπορεί να τρέξει γρήγορα, γι' αυτό φτύνει (έως και 10 μέτρα μακριά!!!)
Αυτό που μουέκανε εντύπωση ήταν το χρώμα του. ήταν κάπως στο πράσινο με το κίτρινο, αλλά ήταν πολύ όμορφο ζωάκι και ακόμα μου έκανε εντύπωση το ότι μπορεί να φτύσει δηλητήριο έως και 10 μέτρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.